SON DAKİKA



Haber > Spor > Çağlayan'da arbede!

Çağlayan'da arbede!

13 Ocak 2015 Salı - 15:05




Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılanmasına başlandı.





"Futbolda şike" davası kapsamında haklarında verilen 6 yıl 3 aylık hapis cezası Yargıtay'ca onanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılanmasına başlandı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Olgun Peker'in de aralarında yer aldığı 5 sanık ile avukatları katıldı. Sanık Selim Kımıl ise duruşmaya gelmedi. Duruşmada, müdahil olarak Trabzonspor ve Türkiye Futbol Federasyonu avukatları da hazır bulundu.

Duruşma salonu küçük olduğu için basın mensupları ile yöneticiler arasında yer tartışması yaşandı. Duruşma, sanıkların kimlik tespitiyle başladı. Ardından söz alan Trabzonspor'un avukatları, reddi hakim talebinde bulundu. Trabzonspurlu avukatların bu talebi reddedildi. Cumhuriyet Savcısı Abdullah Mirza Coşkun ise reddi hakim talebinin reddine karar verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, talebi karara bağlamak için duruşmaya ara verdi.

ÇAĞLAYAN'DA ARBEDE

"Şike Davası" kapsamında yeniden yargılanmasına başlandığı Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önüne gelmek isteyen Trabzonspor taraftarına polis müdahale etti. Metrobüs durağının bulunduğu bölümde önlem alan polis ile açıklama yapmak için adliye önüne ilerlemeye çalışan Trabzonspor taraftarları arasında arbede çıktı. Bu arada adliye önünde polis barikatını aşmayı başaran bazı Trabzonspor taraftarlarıyla birkaç Fenerbahçeli taraftar arasında kavga yaşandı. Yumruklu kavgayı araya giren polisler önledi. 2 kişi gözaltına alındı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap