SON DAKİKA



Haber > Spor > Cafu geliyor!

Cafu geliyor!

19 Kasım 2016 Cumartesi - 09:51




Trabzonspor transfer arayışlarına devam ediyor. Bahsedilen yeni isim Cafu...





Trabzonspor, ara transferde özellikle sağ bek, sağ kanat, santrafor ve stoper bölgelerinde yapacağı transferler için dünyanın dört bir yanını tarıyor. Güney Amerika'dan Afrika'ya, Avrupa'dan Asya'ya kadar önerilen birçok isim mercek altına alınırken, Bulgaristan'ın Ludogorest Razgart takımında forma giyen Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Jonathan Cafu da radara takılan isimlerden biri oldu. Bulgaristan’da çok başarılı bir görüntü veren 25 yaşındaki yetenekli futbolcu için ilk etapta olumlu rapor verildi.

TEK SORUN BONSERVİS BEDELİ

Sürati, çabukluğu, etkili ortalarıyla dikkat çeken 1.75 cm. boyundaki Cafu, bu sezon takımında çıktığı toplam 20 maçta 9 gol, 6 asistle oynarken, devamlılığıyla da dikkat çekici bulundu. Sağ kanat dışında, sol kanatta da oynayabilme özelliğine sahip olan Sambacı Cafu'nun izlenmesine devam edilirken, bir yandan da transfer şartları araştırılıyor. Sözleşmesi 2018 yılında dolacak olan Cafu'nun piyasa değerinin 4 milyon Euro civarında olması en büyük sorun olarak görülüyor. Yine de kulübüyle görüşmelerde bir orta yol bulunması için çaba harcanacağı belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap