SON DAKİKA



Haber > Spor > Büyüksün baba!

Büyüksün baba!

12 Nisan 2015 Pazar - 10:35




Ligde 15 golü bulunan Paraguaylı oyuncu antrenmanlarda da klasını konuşturuyor. Duruşu ve deneyimiyle birçok oyuncunun idolü olan Cardozo, Bordo-Mavil





Trabzonspor’un sezon başında Benfica’dan transfer ettiği yıldız futbolcu Oscar Cardozo, ‘profesyonel oyuncu nasıl olunur?’ herkese gösteriyor. Ligde forma giydiği 23 maçta 15 golü bulunan Paraguaylı futbolcu, idmanlarda da klasını konuşturuyor. Futbol kariyerinin zirvesinde olmasına rağmen kaprisi ve egosu bulunmayan Cardozo, genç futbolcuların idolü haline geldi. Bordo-Mavili takımda adeta el üstünde tutulan 31 yaşındaki futbolcu buna rağmen gevşemiyor. Çalışmalarını oldukça ciddi bir şekilde sürdüren Cardozo’ya idmanlarda takım arkadaşları sevgi gösterisinde bulunuyor. Oyuncu, attığı goller sonrası “Büyüksün baba” tezahüratlarıyla karşılaşıyor. Paraguaylı golcü kendisine gösterilen ilgiye layık olmaya çalışıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap