SON DAKİKA



Haber > Spor > Büyükşehirin yalnız takımı

Büyükşehirin yalnız takımı

20 Mayıs 2015 Çarşamba - 14:18




Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, ligin son haftasında sahasında kazanmak istediklerini söyledi.





PTT 1. Lig'de mücadele eden ve 11 puanla son sırada yer alan Orduspor, ligin son haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Boluspor maçını kazanmak ve taraftarlarını galibiyetle veda etmek istediklerini ifade eden Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, bu hafta oynayacakları Boluspor maçını ve geçtiğimiz hafta 2-0 mağlup oldukları Alanyaspor maçını değerlendirdi. Genç milli takımlara yeniden davet edilen Furkan Mızrak'a da parentez açan Özcan, amaçlarının milli takımlara daha fazla oyuncu göndermek olduğunu vurguladı.

"BÜYÜKŞEHİRİN YALNIZ TAKIMI ORDUSPOR"

Alanyaspor maçını ve maçta yaşanan penaltı pozisyonunu değerlendiren Özcan, "Alanyaspor maçı kazanabileceğimiz bir maçtı ancak kaybettik. Kimsenin beklemediği yeni bir sonuç ortaya çıkabilirdi ancak olmadı. Alanyaspor maçında bir penaltı kararı verildi. Penaltı öncesi bir takım olaylar oldu. Bunu şu şekilde değerlendirirsek, 'Ordu Büyükşehir ve Büyükşehrin yalnız takımı Orduspor' diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap