SON DAKİKA



Haber > Spor > Büyük gurur yaşiyoruz!

Büyük gurur yaşiyoruz!

08 Ocak 2018 Pazartesi - 12:00




Baysal İnşaat Düzyurtspor Asbaşkanı Turgay Genç, “Üst liglere oyuncu yetiştiren bir misyon için yola çıkmıştık. Bunun sonucunu almaya başladık” dedi.





Baysal İnşaat Düzyurtspor Asbaşkanı Turgay Genç, gençleştirme çalışmalarının meyvelerini almaya başladıklarını ifade etti. Genç, “Bu liglerde süreklilik sağlayan, üst liglere oyuncu yetiştiren bir misyon için yola çıkmıştık. Bunun sonucunu almaya başlamak gerçekten mutluluk verici” dedi.

Mustafa’nın Yeni Malatyaspor’a transfer olmasının gururunu yaşadıklarını belirten Genç, “Çünkü Mustafa’yı biz alt yapımızdan yetiştirdik. Süper lige yolcu ettik. Kendisine futbol hayatında başarılar diliyoruz. Başka Mustafa’lar yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gençlere fırsat doğdu

Ligde yarışmacı bir takım olmaya devam edeceklerini belirten Baysal İnşaat Düzyurtspor Asbaşkanı Turgay Genç, “Şimdilik takviye yapmayı düşünmüyoruz. Ama ihtiyaç olursa transfer yapabiliriz. Hocamızın elinde illaki alternatifler vardır. Bunları değerlendiririz. Mustafa’nın yerine gelebilecek genç arkadaşlara fırsat doğmuş oldu” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap