SON DAKİKA



Haber > Spor > Büyük gün Pazartesi!

Büyük gün Pazartesi!

21 Ağustos 2015 Cuma - 08:41




Papy Djilobodji ile her konuda anlaşmaya varan Bordo-Mavililer, Nantes’ı da büyük ölçüde ikna etti. Senegalli, bir aksilik çıkmazsa hafta başında Trab





Trabzonspor’un uzun süredir kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Nantes’in Senegalli savunma oyuncusu Papy Djilobodji’nin Trabzon’a geliş tarihi belli oldu. Papy Djilobodji ile her konuda anlaşmaya varan Bordo-Mavililer bonservis konusunda sıkı pazarlığa tutuştuğu Fransız kulübünü de büyük ölçüde ikna ettiği öğrenildi. Senegalli oyuncunun, bir aksilik çıkmadığı takdirde hafta başı Trabzon’da olacağı bildirildi. Gecesini gündüzüne katarak Senegalli futbolcunun işini bitirmek için büyük uğraş veren Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma’nın, bu oyuncu ile ilgili gelişmeleri an be an Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile paylaştığı öğrenildi. Başkan ve Sportif Direktör bu futbolcuya yapılacak ödemeler konusunda bir plan yaptıktan sonra Papy transferini mutlu sonla bitirip, Senegalli futbolcuyu Trabzon’a getirecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap