SON DAKİKA



Haber > Spor > Büyük başarılara yelken açacağız

Büyük başarılara yelken açacağız

01 Temmuz 2016 Cuma - 11:10




Çotanaklar’la 1 yıllık resmi mukavele imzalayan Teknik Direktör Mustafa Kaplan, büyük başarılar yaşamak için Giresun’a geldiğini ifade etti





Giresunspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, kendi beklentilerini ve kulübün hedeflerini karşılamak adına çok güzel bir atmosfere sahip olduğunu söyledi. Yeşil-Beyazlı ekibe büyük başarılara imza atmak için geldiğini ifade eden Kaplan, “Biz buraya güzel işler yapmak için geldik. Geçen sene çok şanssız bir biçimde ilk 6’yı kaçıran bir camia Giresunspor. İnşallah bu şanssızlıklarla bu sene karşılaşmayacağız.” “Benim her zaman büyük hedeflerim vardır. Kulübümüzün de kendi hedefleri var. Hedefleri olan bir insan ve hedefleri olan bir camia birleştiği için de, inanıyorum ki burada çok önemli işlere imza atacağız. Biz buraya Giresunspor'un 50. yılında çok büyük başarılar kazanmak için göreve geldik. İnşallah sezon sonunda biz ve Giresunspor camiası sezonu mutlu bir şekilde bitiririz" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap