SON DAKİKA



Haber > Spor > Bütünlük varsa başarı da vardır

Bütünlük varsa başarı da vardır

02 Aralık 2015 Çarşamba - 00:26




Lig’de yoluna doludizgin devam eden Çotanaklar, kupada da gidebildiği yere kadar gitmenin hesaplarını yaparken, Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Bütünlü





PTT 1.Lig’in 6. sırasında yer alan Giresunspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, bütünlüğün olduğu yerde başarısızlığın olmayacağını söyledi. Sözeri, “Biz bu bütünlüğü yakaladık. Futbolcularımız hislerine ya da nefislerine yenik düşseler, bunlar olmaz, o anlamda teşekkür ediyorum” “Samsunspor maçı bitti önemli bir galibiyet aldık ama artık önümüzde bir kupa maçı var. Önce Kupa’da Kartalspor ile ondan sonra lig maçımız var Boluspor ile. Kupa maçında gençlere ve oynamayan oyunculara daha çok şans vereceğim. Onlar da kendilerini gösterme fırsatı bulacaklar” “Bizim iki kulvarda devam edecek derinliğimiz yok. İki maça da farklı kadro ile çıkacağız. Onun için profesyonel anlamda bugüne kadar çok fazla süre almamış oyuncularımı ve genç oyuncularımı Kartalspor müsabakasında değerlendireceğim” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap