SON DAKİKA



Haber > Spor > Busenaz'dan mutlusu yok

Busenaz'dan mutlusu yok

25 Ağustos 2015 Salı - 17:27




Busenaz Sürmeneli, şampiyona dönüşü Antrenörü Cahit Süme ile birlikte Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti.





Busenaz Sürmeneli Trabzon'da... Macaristan’da yapılan Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda 75 kilogramda Avrupa Şampiyonu olan Busenaz Sürmeneli, şampiyona dönüşü Antrenörü Cahit Süme ile birlikte Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Hacıosmanoğlu, Busenaz’ın elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Elde edilen başarı oldukça büyük. Allah daha iyilerini nasip etsin. Avrupa ve Dünya şampiyonluklarının ardından sıra Olimpiyatlara geldi. İnşallah burada da yüzümüzü güldürürsün. Bu tarz başarıları elde etmek için çok çalışmak şart. Bu konuda sana güvenimiz sonsuz” diye konuştu.

22_9

Avrupa Şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli ise Trabzonspor Kulübü adına katıldığı bir şampiyonada altın madalya kazanmasının kendisini son derece mutlu ettiğini vurgulayarak, “Kendi adıma çok iyi bir şampiyona geçirdim ve hedeflediğim altın madalyayı kazandım. Bana her konuda destek veren kulübüme teşekkür ederim” yorumunu yaptı.

Antrenör Cahit Süme ise Busenaz’ın çok önemli rakipleri mağlup ettiğini belirterek, “İlk turdan itibaren karşılaştığımız rakipler birçok önemli başarıya sahipti. Finalde ise 2 Dünya, 1 Avrupa şampiyonluğu bulunan Rus rakibimizi yendik. Busenaz çok iyi bir sporcu” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap