SON DAKİKA



Haber > Spor > Busenaz Trabzonspor'da

Busenaz Trabzonspor'da

29 Mayıs 2015 Cuma - 15:26




Tayvan’da yapılan Dünya Boks Şampiyonası’nda 75 kilogramda Dünya Şampiyonu olan Trabzonlu boksör Busenaz Sürmeneli Antrenörü Cahit Süme ile birlikte T





Dünya Şampiyonuboksör Busenaz Sürmeneli Bordo-Mavili kulübü ziyaret etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Busenaz’ın elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, kendisine bundan sonraki spor yaşamında başarı diledi.

Şampiyon boksör Busenaz Sürmeneli, “Şampiyonaya çok sıkı ve iyi bir şekilde hazırlandım. Başarımı çalışmaya ve hocama borçluyum. Bu madalyayı Türkiye’de bir tek ben aldım. Bunu Trabzon’a getirdiğim için çok mutluyum” dedi.

Antrenör Cahit Süme ise şampiyonada çok güçlü rakiplerle karşılaştıklarını belirterek, finalde Çinli olimpiyat üçüncüsü bronz madalyalı boksörü yenerek, ikinci dünya şampiyonluğunu kazandıklarını ve bir sonraki hedefin ise olimpiyatlarda madalya kazanmak olduğunu söyledi.

Hacıosmanoğlu, ziyaret sonunda Busenaz ve Antrenörü Cahit Süme’ye çeşitli hediyeler verdi. Busenaz ise Hacıosmanoğlu’na boks eldivenlerini hediye etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap