SON DAKİKA



Haber > Spor > Busenaz Sürmeneli: Şanlı bayrağımızı dalgalandırac

Busenaz Sürmeneli: Şanlı bayrağımızı dalgalandırac

20 Eylül 2018 Perşembe - 13:04




Trabzon'un bokstaki gururu Busenaz Sürmeneli'den Karadeniz'e iddialı açıklamalar.





AHMET Cömert Boks Turnuvası’nda altın madalya kazanarak başarılarına bir yenisini ekleyen Trabzonspor Kulübü sporcusu Busenaz Sürmeneli, Trabzon’a ilk olimpiyat madalyasını getirmek istediğini söyledi. Son turnuvada şampiyon olmasına rağmen tam olarak hazır olmadığını belirten Busenaz, “Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Ancak tam hazır değiliz, hala eksiklerimiz var. Kasım ayında Dünya Şampiyonası var, son sürat bu şampiyonaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.

BUSENAZ, “Trabzon halkından, Trabzonspor’dan çok destek gördüm. Trabzonspor ayrı bir yerimizde. Sakatlandığımızda, yendiğimizde, yenildiğimizde de her zaman yanımızdalar. Trabzon halkı da bizi bağrına basmış. Spor kenti dediğimiz Trabzon’a olimpiyat madalyası yakışır. İnşallah onu da başarırız. Ay yıldızlı bayrağı göklerde dalgalandırmak istiyoruz. Yorulmadan bir iş olmuyor. Emek vereceksin ki başarı gelecek. Sonu güzel olunca hepsini unutuyorsun” ifadelerini kullandı.

İLKİ BAŞARACAĞIZ

BÜYÜK Kadınlar Boks Milli Takımı ve Busenaz’ın Antrenörü Cahit Süme ise, “En büyük hedefimiz olimpiyattı. Busenaz olimpiyatlara o kadar çok konsantre oldu ki, artık bizi başkası kesmez. Olimpiyatlara katılan çok sporcu var ama madalyamız yok. Trabzonspor’un da olimpiyatlarda yarışan bir sporcusu olmadı. İlki başarmak istiyoruz” dedi.

HAYALİNİ KURUYORUZ


SÜME, “Biz çok istiyoruz, olimpiyat madalyalı bir sporcu gelsin bu şehre. Havalimanında karşılansın, konvoy eşliğinde şehir turu atılsın. Hep hayalini kuruyoruz. Hayallerimizi gerçekleştirmek için de durmaksızın, yorulmaksızın peşinde koşuyoruz” dedi. Olimpik Hazırlık Merkezi ve Cemal Kamacı’da haftanın 6 günü çalıştıklarını bildiren Süme, salon desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne, Ortahisar Belediyesi’ne ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Haber; İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap