SON DAKİKA



Haber > Spor > Bursa'yı bırak Es Es'e bak!

Bursa'yı bırak Es Es'e bak!

22 Şubat 2015 Pazar - 10:23








Yeşil-Mavili ekip 6 aydır kazanamadığı kendi sahasındaki maçtan sonra 27 yıldır Bursa’da yenemediği Yeşil-Beyazlı ekiple karşılaştı. Hikmet Karaman bu maç öncesinde enteresan bir sistem uygulayarak üçlü defans ile oyuna başladı.

Karşılaşmanın başlarında her ne kadar sistem tuttu gibi gözükse de son haftalarda yeni hastalığımız olan bireysel hatalar ve basit gol yeme olayı yine Rizespor’u maça 1-0 mağlup başlattı.

Golden sonra sistemi eskiye döndüren Karaman’ın hamlesi oyunda dengeleri de değiştirdi. İlk yarıda bulduğu pozisyonlar da oldu. Ama ikinci yarıyla birlikte Yeşil-Mavili ekip oyuna daha da ağırlığını koydu.

Çünkü kaybedecek bir şeyleri yoktu. Bunun meyvesini de aldı. Ardından bir de penaltı kazandı ama maçtan bir puanla ayrıldı. Maçtan önce sorsanız 'bir puan ister misiniz', alır eve giderdik.

Ama rakip on kişi, penaltı kaçırmışsın, pozisyonlar yakalamışsın, maçtan sonra da bunu kabul edemiyorsun. İşin iyi tarafından bakıp bir puanı ele alarak bir sezona bedel maç olan Eskişehir maçına odaklanmak gerekiyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap