SON DAKİKA



Haber > Spor > Bursaspor’da Serdar Aziz sevinci

Bursaspor’da Serdar Aziz sevinci

16 Şubat 2016 Salı - 13:10




Bursaspor, Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Serdar Aziz ile iki haftadır tedavi olan Emre Taşdemir bugün ilk kez antrenmanın ilk





Bursaspor, Süper Lig’in 22. haftasında 20 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da Timsah Arena'da Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Medipol Başakşehir maçı sonrasında yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Serdar Aziz’in bugün yapılan çalışmanın ilk bölümünde yer alması ve sakatlığı nedeniyle ağrı yaşamaması teknik kadroyu Fenerbahçe maçı öncesi sevindirdi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. İlk yarım saati basına açık yapılan çalışma, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun futbolcularla saha içinde yaptığı kısa görüşme ile başladı. Ardından tempolu koşularla çalışmaya devam eden Yeşil-beyazlı takım, daha sonra 5 kademeden oluşan kondisyon artırıcı istasyon çalışması yaptı. Bursasporlu futbolcular daha sonra pas-pres oyunu oynadı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı öğrenildi.

SAKATLAR BAŞLADI

Sakatlığı devam eden ve Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için uğraşılan kaptan Serdar Aziz ile iki haftadır tedavi olan Emre Taşdemir bugün ilk kez antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Kaptan Serdar Aziz ile Emre Taşdemir, saha çalışmasına katılmayıp fizyoterapist eşliğinde koşu yaptılar.

MİNİKLER AKIN ETTİ

Bursaspor’un bugün yapılan çalışması öncesinde Bursaspor’u minik hayranları yalnız bırakmadı. Aileleriyle gelen minikler, önce yeşil beyazlı futbolculara formalarını imzalatırken, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra taraftarlar Fenerbahçe maçı öncesinde kaptan Serdar Aziz’e çiçek vererek başarı diledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap