SON DAKİKA



Haber > Spor > Bursaspor galibiyet hesapları yapıyor

Bursaspor galibiyet hesapları yapıyor

14 Ekim 2021 Perşembe - 14:15




Bolu maçı öncesinde konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Üç puan almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin" dedi.





TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor ’un teknik direktörü Özcan Bizati, Beypiliç Boluspor maçında 3 puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin" ifadesini kullandı.    
Yeşil-beyazlı takımdan yapılan açıklamaya göre, Beypiliç Boluspor maçı hazırlıkları kapsamında,Özlüce Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde konuşan Bizati, belirli bir oyun formatını oturttuklarını, daha da iyi olacaklarını aktardı.     

Boluspor maçında üç puanı hedeflediklerini ifade eden Bizati, şunları kaydetti:     
"Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin. Ortak başarıya gitmek için herkesi tribünlere takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Bu arada Boluspor maçında İsmail Yüksek’in oynama ihtimali var. İsmail Çokçalış’ın bir aya yakın iyileşme süreci var. Erhan’ın durumu da maç saatinde belli olacak."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap