SON DAKİKA



Haber > Spor > Bursa ve Eskişehir beğenmedi Trabzon aldı

Bursa ve Eskişehir beğenmedi Trabzon aldı

23 Temmuz 2012 Pazartesi - 11:32




Trabzonspor’un 6 milyon Euro bonservis bedeliyle anlaşmaya vardığı Dame N’Doye’yi Bursaspor ve Eskişehirspor’un 1,5 milyon Euro’ya almadığı iddi





TARİHİ BİR FİYASKO MU? Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın Galatasaray’a transfer olmasında yanlış bir politika izleyen ve eleştiri oklarını üzerine çeken yönetimin, yeni bir skandala imza attığı iddia ediliyor. Bordo-Mavili yönetimde başkan Sadri Şener’in ısrarla almak istediği Kopenhag’ın golcü oyuncusu Dame N’Doye transferi gerçekleşirken bu oyuncunun daha önce Bursaspor ve Eskişehirspor’a önerildiği ortaya çıktı. Danimarka liginin son iki sezondaki gol kralının bu kulüplere 2 milyon Euro bonservis bedeliyle önerildiği ancak iki kulübün de oyuncuyu beğenmediği ifade edildi. BEKİROĞLU İKNA ETMİŞ Bursaspor ve Eskişehirspor’a 2 milyon Euro’ya önerilen oyuncuyu 6 milyon 100 bin Euro bonservis bedeliyle renklerine bağlayan Bordo-Mavililer’in günü kurtarmak ve taraftarları sakinleştirmek için böyle bir karar aldığı belirtiliyor. Öte yandan bu transferin gündeme gelmesiyle Şener’in camianın önde gelen bazı isimleri tarafından uyarıldığı ve N’Doye’nin referanslarının iyi olmadığının söylendiği ortaya çıktı. Şener’in bu isimlerin uyarısını dikkate alarak transferinden vazgeçmek üzereyken yönetici Tuncay Bekiroğlu tarafından ikna edildiği ve transferin gerçekleştiği öğrenildi. Bu ilk değil ki... Yönetim bunu hep yapıyor! Trabzonspor N’Doye transferinde yaşandığı iddia edilen gelişmeleri daha önce Alanzinho ve Gabric transferlerinde de yaşamıştı. Bordo-Mavililer, Ankaragücü ve Sivasspor’a 1 milyon Euro’ya önerilen Alanzinho’yu 3 milyon 900 bin, Konyaspor’a 350 bin Euro’ya önerilen Gabric’i de 2,5 milyon Euro’ya transfer etmişti. Türkiye’ye geliyor Trabzonspor’un 4 yıllık anlaşmaya vardığı Dame N’Doye’nin yarın Türkiye’ye gelerek resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi. 6 milyon 100 bin Euro bonservis bedeli ve yıllık 1 milyon 100 bin Euro olmak üzere Bordo-Mavili kulübe 7 milyon 200 bin Euro’ya mal olan N’Doye oynadığı maç başına da 5 bin Euro alacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap