SON DAKİKA



Haber > Spor > Buraya oturmaya gelmedim

Buraya oturmaya gelmedim

08 Ağustos 2016 Pazartesi - 10:50




Forma için savaşmaya her zaman hazır olduğunu dile getiren Slovak oyuncu, “Hiç kimse kenarda beklemek istemez. Kendimi Trabzonspor forması için hazır





Bordo-Mavililer’in 21 yaşındaki yıldız adayı oyuncusu Matus Bero, Trabzonspor’a oturmaya gelmediğini söyledi. Hiçbir oyuncunun yedek kalmaktan hoşnut olmayacağını vurgulayan yetenekli futbolcu, “Hiç kimse kenarda beklemek istemez. Hep  sahada kendini göstermek ve takıma katkı vermenin hesabını yapar. Forma için savaşmaya hazırım ve kendimi bunun için hazır hissediyorum” şeklinde görüşlerini ifade etti. Trabzonspor’a gelişinde Sapara ve Cech’in referanslarının etkili olduğunu dile getiren Bero, “Durica’nın da burada olması ile kendimi ait hissedeyeceğim yer olan Trabzonspor sürecinin başlamasına neden oldu. Türkiye Ligi’ni yakından takip ediyorum ve kulübün ne kadar önemli bir yerde olduğunu biliyorum. Takım olarak böylesine büyük bir camiaya yakışır sonuçlar elde etmek için savaşacağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap