SON DAKİKA



Haber > Spor > "Burak'la oynamayı isterim"

"Burak'la oynamayı isterim"

15 Haziran 2012 Cuma - 17:54




Galatasaray'ın milli futbolcusu Selçuk İnan, Trabzonspor'dan eski takım arkadaşı Burak Yılmaz ile yeniden birlikte oynamayı çok istediğini söyledi.





İstinye Park'taki Adidas mağazasında bir etkinliğine katılan Selçuk İnan, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Burak Yılmaz hakkındaki soruları cevaplandıran Selçuk, "Burak gibi bir futbolcuyla herkes oynamak ister. Burak'ı bizim takımda görmek isterim ama çok da müdahale etmek istemiyorum. Sonuçta kendisinin alacağı bir karar. Şu anda, Avrupa mı Türkiye mi ? diye karar aşamasında. Ne yapacağını bilmiyorum. Kendisine yakın olduğum halde hiç sormadım, sormak da istemedim. Burak'la herkes oynamak ister. Özellikle de ben çok isterim. Gelirse çok mutlu olurum ama kendisinin vereceği bir karar. Kararını bekliyoruz" dedi. Dany ve Umut Bulut transferlerine de çok sevindiğini ifade eden Selçuk İnan, "İkisinin de bize çok faydalı olacağını düşünüyorum. Umut ile Trabzonspor'da beraber oynamıştım zaten. İkisinin de çok faydalı olacağını düşünüyorum" diye konuştu. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmanın kendisine heyecan verdiğini kaydeden Sarı-kırmızılı futbolcu, "Geçen sene şampiyon olduk. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyoruz. Benim için de ilk olacak. Umarım Şampiyonlar Ligi'nde başarılı oluruz" dedi. Takım kaptanlığı konusundaki düşüncelerinin sorulması üzerine ise yıldız futbolcu, "Onu hocamız ve yöneticilerimiz bilir. Galatasaray'a yeni geldim ve 27 yaşındayım. Benden daha tecrübeli arkadaşlarım da var. Oyuncuları dışarıdan takip eden hocamızdır. Kaptanlık yapıp yapamayacağımı hocamız biliyor. Ben buna karar veremem. Onun için nasıl bir karar alınırsa alınsın saygı duyarım. Benim için bunun konuşulması bile çok büyük gurur vesilesidir" diye cevap verdi. Bir soru üzerine Felipe Melo'nun takımda kalmasını istediğini söyleyen Selçuk İnan, "İyi bir ikili olduğumuzu düşünüyorum ama bu kulübümüzün vereceği bir karar. Onların menfaatleri doğrultusunda gerçekleşecek bir transfer. Takımda kalırsa çok mutlu olurum" ifadelerini kullandı. Selçuk İnan, Sarı-kırmızılı takımda 8 numaralı formayı giymekten dolayı mutlu olduğunu ve 10 numarayı düşünmediğini söylerken, Avrupa Şampiyonası'nda ise favorisinin İspanya olduğunu sözlerine ekledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap