SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak Yılmaz'a Fransa'da büyük şok!

Burak Yılmaz'a Fransa'da büyük şok!

07 Kasım 2021 Pazar - 18:56




Lille'de yaşanan teknik direktör değişikliğiyle birlikte düşüşe geçen milli futbolcu Burak Yılmaz hedef tahtasına konulan ilk isim oldu.





Lille'de geçirdiği ilk sezonda adeta fırtınalar estiren, takımını şampiyonluğa taşıyan 36 yaşındaki golcü oyuncu, Fransız taraftarların da sevgilisi haline gelmişti.

Fransız taraftarlar tarafından adına besteler yazılan milli golcümüz, bu sezona beklentilerin oldukça altında girdi. Yeni sezonun başında geçtiğimiz sezon şampiyonluklar yaşayan başarılı çalıştırıcı Christopher Galtier'i gönderen Lille, Jocelyn Gourvennec'i takımın başına getirmişti.

Burak Yılmaz ile iyi bir enerji yakalayan Galtier, Nice'in başına geçmiş ve Burak Yılmaz'ı da takımında görmek istemişti.

Ancak Lille yönetimi milli golcünün gitmesini istemeyerek takımda tuttu ve bu sezonun da en güçlü kozlarından birisi olacağını belirtti.

Yeni sezona yeni hocayla başlayan Lille'de işler beklendiği gibi gitmedi geçen sezonun Fransa şampiyonu olan takım, şu sıralar yokları oynuyor.


Ligue 1'de son 4 haftayı galibiyet alamadan kapatan Lille, bu sezon 16 puanla 12. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz sezon yarıştığı PSG'nin 16 puan gerisinde.

Takımın kötü gidişatından dolayı taraftarlar ve Fransız medyası tarafından en çok eleştirilen iki isim ise teknik direktör Gourvennec ve takımın golcüsü Burak Yılmaz oldu.

Son oynanan Angers maçında öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrılan Lille'de, taraftarlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi.

Fransız basınının önde gelen gazeteleri ise Burak Yılmaz'ın yine golle buluşamadığını ve hala forma giremediğini yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap