SON DAKİKA



Haber > Spor > Bunlar terörist!

Bunlar terörist!

14 Ağustos 2016 Pazar - 08:24




Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray-Beşiktaş maçında çıkan olaylara karışanları ''Futbol teröristi' olarak nitelendirdi.





Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan Turkcell Süper Kupa sonrası yaptığı açıklamada taraftarların neden olduğu tribün olaylarına tepki gösterdi.

Bakan Kılıç, “Maalesef bu akşam statta yaşanmasını hiçbir zaman istemediğimiz görüntüler yaşandı. Maçtan önce hiçbir zaman tasvip etmediğimiz, hiçbir şekilde taraftar ve takım ayrımı yapmaksızın tasvip etmediğimiz görüntüler oldu. Kulüpler Birliği’nin kararının temenni olduğunu biliyorum. Kararı Güvenlik Kurulu alacak diye biliyorum. Bunun için teşekkür ediyorum güzel bir temenni ancak, bugün özellikle maçın oynandığı esnada sahaya atılan meşaleler, tribünlerde yakılan meşalelerle ilgili emniyet birimlerimiz 10'a yakın vatandaşımızla ilgili işlem yapmış durumda. Kamera kayıtlarıyla bu sayının artması muhtemel. Tribünlerde meşale yakmak yasak. Bu dünyanın bütün müsabakalarında geçerli olan bir kural. Fransa'da Avrupa Şampiyonası oynandığı sırada meşaleyle ilgili bir iki olay oldu. Yetkililer açıklama yaptı, 'bunlar futbol teröristi' dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap