SON DAKİKA



Haber > Spor > Bulunduğumuz konum sürpriz değil

Bulunduğumuz konum sürpriz değil

14 Ekim 2016 Cuma - 14:49




Medipol Başakşehir'in ve Milli Takım'ın başarılı kalecisi Volkan Babacan ve Bekir İrtegün Lig TV'ye özel açıklamalarda bulundu.





‘’Çok daha önce bu noktalara gelmek isterdim ama böylesi daha hayırlı oldu. Bir ara verdim ve bu arada kendimi iyi geliştirdim. Hem A Milli Takımın hem lider takımın kalesini korumak güzel!’’

Bu seneki hedefimiz üst sıralarda olmak

‘’Hem saha içerisinde hem saha dışında çok uyumluyuz. Kulübümüz de çok düzenli bir kulüp. Sahaya yansıttığımızda da bunun sonuçlarını görüyoruz. Bunun sonucunda da bulunduğumuz yeri sürpriz olarak görmüyorum. Bu seneki hedefimiz ise üst sıralarda olmak, şampiyonluk için erken diye düşünüyorum.’’

Hedeflerimi hiçbir zaman unutmadım!

‘’Manisaspor’da küme düştüğümüz sene, çok zor bir seneydi. Sadece 3 maç forma giymiştim. Yeniden Süper Lig’e gitmek, forma şansı bulmak zordu. Forma şansı bulmak için bir alt lige gitmem gerekiyordu bunun içinde yaptığım hataları, yanlışları doğru bir yola sokarak onlardan ders alarak, en önemlisi de hedeflerimi hiçbir zaman unutmadım.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap