SON DAKİKA



Haber > Spor > Bulancakspor’dan transfer şov!

Bulancakspor’dan transfer şov!

10 Ağustos 2023 Perşembe - 13:14




Kırmızı-Beyazlılar, dış transferde 24 yaşındaki kaleci Mustafa Fehmi Dündar, 22 yaşındaki stoper Doğancan Odabaş ve 22 yaşındaki orta saha Şükrü Kara ile kadrosunu güçlendirdi





BÖLGESEL Amatör Lig’de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen 1926 Bulancakspor transferde hız kesmiyor. Kırmızı-Beyazlı yönetim üç oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Giresun temsilcisi Perşembespor’dan 24 yaşındaki kaleci Mustafa Fehmi Dündar, Ali Durağı Gençlik Spor’dan 22 yaşındaki stoper Doğancan Odabaş ve Karadeniz Güven Spor’dan 22 yaşındaki orta saha Şükrü Kara ile kadrosunu güçlendirdi. Kulüpten yapılan açıklamada üç oyuncuya da başarı dileklerinde bulunuldu. 

TRANSFER çalışmalarının devam ettiği 1926 Bulancakspor daha öncede kadrosunu dış transferde 6 oyuncu, iç transferde ise 3 oyuncu ile güçlendirmişti. Daha önce Rıdvan Sağlam, Onur Kurt, Furkan Aksu, Berkay Doğanay, Murat Kara, Ömercan Aslan’ı kadrosuna katan 1926 Bulancakspor iç transferde ise Osman Bayraktar, Erol Koç ve Haktan Çakmak ile sözleşme yenilemişti. Kulübe yakın kaynaklardan gelen haberlere göre transfer çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.  

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap