SON DAKİKA



Haber > Spor > Bugün o elması alamadık

Bugün o elması alamadık

18 Aralık 2016 Pazar - 21:14




Bugün o elması alamadıkOsmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Galatasaray ile 2-2 biten mücadele sonrasında konuştu.





Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray ile sahasında 2-2 berabere kalan Osmanlıspor’da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, mücadeleyi değerlendirdi. Takım olarak seviye atladıklarını belirten Akçay, 1 puanın altın değerinde olduğunu söyledi. Tecrübeli hocanın yayıncı kuruluşta yaptığı konuşması şöyle; “Bana göre iyi bir maç çıkardık. Her saniye galibiyeti istediğimizi gösterdik. Galatasaray’a zor anlar yaşattık. Büyük takım refleksi, bizim en zayıf anımızı yakalayarak beraberliği buldu. Özellikle biz de artık seviye atladık. Takım olarak pozisyon alma konusunda dersimizi biraz daha çalışmalıyız. Bizim artık bu pozisyonlara düşmemiz gerekiyor. Şu anda 29. maçımızı oynadığımız için oyuncularımızın temposu ve galibiyet arayışları gayet iyiydi. Onları tebrik ediyorum. Ligde 1 altın değerindedir. 3 puan kaşıkçı elması ama bugün o elması alamadık.“

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap