SON DAKİKA



Haber > Spor > Buğra Cavit Coşkundere "Hedefimiz şampiyonluk"

Buğra Cavit Coşkundere "Hedefimiz şampiyonluk"

26 Aralık 2023 Salı - 15:19




1461 Trabzon FK Maç Analiz Antrenörü Buğra Cavit Coşkundere iddialı konuştu;





TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden 1461 Trabzon FK’da Maç Analiz Antrenörü Buğra Cavit Çoşkundere kulübün medya merkezine açıklamalarda bulundu.  Cavit Coşkundere, “İyi bir kamp geçireceğiz inşallah. Eksiklerimizi tamamlayıp ikinci devrede alacağımız başarılı sonuçlarla şampiyonluk hedefimize ulaşmak istiyoruz” Şampiyonluğa inanıyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah sezon sonunda hep birlikte şampiyonluğu kutlayacağız” ifadelerine yer verdi.

Çok tekrar yapacağız

2-1 Kazanılan Kırşehir maçında hak ettiklerini bir galibiyet aldıklarına dikkat çeken Coşkundere; “ Tüm hafta boyunca Kırşehir maçına çalıştık. Rakibimizin eksiklerini tespit etmiştik, biliyorduk. Karşılaşma sırasında pozisyonlara da gireceğimizi biliyorduk ancak yine değerlendiremedik. Daha çok çalışacağız. Önümüzde ki maçlarda, ligin ikinci devresinde bunları sahaya yansıtıp bol gollü galibiyetler almak istiyoruz. Allah inşallah bize bu galibiyetleri nasip eder.




HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap