SON DAKİKA



Haber > Spor > Buca hafif geldi

Buca hafif geldi

17 Aralık 2015 Perşembe - 10:35








Türkiye Ziraat Kupası B Grubu'nda yer alan Çaykur Rizespor, grup maçlarının ilkinde, 2. Lig Kırmızı Grup'ta son sıralarda mücadele eden Bucaspor'u ağırladı. Kadroya baktığımızda, Patryk forvette son adam olarak sahaya çıkarken forvet arkasında orta saha oyuncusu olan Makiadi, kanatlarda Orhan ve Ümit görev yaptı.

Tribünlere baktığımızda ise taraftarı göz ucuyla şöyle bir saydım, protokol tribünü hariç Rizespor tribünlerinde 110 kişi karşılamayı izlemeye gelmiş, 13 kişi ise Bucaspor'u desteklemek için İzmir'den geldi. 2. Lig'de son sıralarda yer alan Bucaspor için 15 kişinin Rize'ye gelerek maç izlemesinin Rize taraftarının alması gereken bir örnek olduğunu düşünüyorum.

Rizespor karşılaşmaya hızlı başladı. İlk dakikalarda üstünlük sağlayan ev sahibi takım 5. dakikada güven tazelemesi gereken Patryk ile ağları havalandırdı. Çaykur Didi Stadı'nda kendini göstermek isteyen konuk ekip tecrübeli Rizespor savunmasını duvar gibi karşısında buldu. Rizespor 25. dakikada Ümit'in yaklaşık 40 metre sürdüğü topla ikinci golünü buldu. 30. dakikada bu kez Teddy sahneye çıktı.

Makiadi'nin ara pası ile ceza alanı içinde topla buluşan Teddy yine kalecinin sağından topu ağlara göndererek üçüncü gole imza attı. 42. dakikada konuk ekibin golü geldi. 45 dakikada 4 golün olduğu müsabakada Rizespor Buca karşısında tecrübesini konuşturdu. İkinci yarıda oyunu orta sahada kabullenen Rizespor bu mevkiden hızlı adamları ile rakip kalede gol aradı. Nitekim Teddy ile 66. dakikada 4. golünü kaydetti. Rizespor kupa randevusunda İzmir ekibini rahat bir oyun ve skorla mağlup etmeyi başardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap