SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu yolun sonu finale çıkar

Bu yolun sonu finale çıkar

27 Mayıs 2015 Çarşamba - 10:37




Trabzon Medical Park’ta Başkan Abiş Hopikoğlu ses getirmeye devam edeceklerini ifade etti.





Basketbol 1. Ligi’nde tarih yazarak play-off yarı finaline adını yazdıran Trabzon Medical Park’ta Başkan Abiş Hopikoğlu ses getirmeye devam edeceklerini ifade etti. Yarı finalin kendilerini kesmeyeceğini belirten Hopikoğlu, “Her önemli adımın bir ötesini düşünmek zorundayız. Yarı finalde de Trabzonspor kendine yakışan mücadeleyi ortaya koyarak, camiasını mutlu etmeye devam edecektir. Şundan herkes emin olsun ki, çıkışımız yarı finalle sınırlı kalmayacak” diye konuştu.

“Finali istiyoruz. Bu amacımıza ulaşmak imkansız değil” diyen Abiş Hopikoğlu, “Her maçta oyuncularımız yüreklerini ortaya koyarak mücadele ediyorlar. Taraftarlarımız da bize inanılmaz destek sağlıyor. Bu bütünlük bize rakiplerimiz karşısında müthiş bir güç sağlıyor. Bu nedenle finali görmemiz sürpriz olmaz. Biz yine savaşacağız. Bu yolun sonunda inanıyorum ki, taraftarlarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz” diye görüşlerini ifade etti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap