SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu yola baş koyduk!

Bu yola baş koyduk!

28 Nisan 2017 Cuma - 09:05




Gençlerbirliği maçına odaklanan Karadeniz ekibinde futbolcular “Gençlerbirliği’nin geleceği varsa göreceği de var. Sahamızda puan kaybı asla yaşamayız





RAKİP FARK ETMEZ

Süper Lig’de 47 puanla 5. sırada yer alan ve ilk olarak 2 puan önünde yer alan Galatasaray’ı geçmenin planlarını yapan Trabzonspor’da futbolcular yarın oynayacakları Gençlerbirliği maçı ile yatıp kalkıyorlar. Kalan 6 haftada hata yapmadan Avrupa Ligi’ne adını yazdırmayı hedefleyen Karadeniz ekibinin oyuncuları, “Bu yola baş koyduk. Rakibimiz kim olursa olsun fark etmez. Gençlerbirliği geldiği gibi gidecek” dediler.

BİR OLDUK, BİZ OLDUK

Karadeniz ekibinin deneyimli futbolcusu Joao Pereira, şu an sadece Gençlerbirliği maçına konsantre olduklarını kaydederek “Rakibimizi iyi analiz ettik. Taraftarlarımız endişe etmesin. Bu maçı kazanacağız” derken Okay Yokuşlu ise “Bir olduk, biz olduk. Bu büyük camiaya en güzelini yaşatmaya çalışıyoruz. Yolumuza çıkan her engeli aşmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Sırada Gençlerbirliği var” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap