SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu tekme özür diletti!

Bu tekme özür diletti!

28 Temmuz 2016 Perşembe - 18:13




Chelsea'nin İspanyol yıldızı Cesc Fabresgas, Liverpool maçında Ragnar Klavan yaptığı müdahale nedeniyle özür diledi.





Chelsea ile Liverpool arasında oynanan hazırlık maçında skordan çok Cesc Fabregas’ın, Ragnar Klavan’a yaptığı müdahale damga vurdu. İspanyol yıldız, maçtan sonra hareketinden sonra özür diledi.

2016 Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda Chelsea ile Liverpool karşı karşıya geldi. ABD’nin Pasadena şehrindeki Rose Bowl Stadı’nda oynanan karşılaşmada Chelsea, Gary Cahill’in attığı tek golle galip geldi. Ancak oynanan sıkıcı ve kısır futboldan çok Cesc Fabregas’ın, Ragnar Klavan’a yaptığı sert hareket gündeme oturdu.

Mücadelenin 70. dakikasında Estonyalı savunmacı ile girdiği ikili mücadelede rakibini sakatlayacak şekilde sert bir hamlede bulunan Fabregas, hakemden kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Büyük tepki toplayan hareket nedeniyle tecrübeli orta saha oyuncusunun maçın ardından Liverpool soyunma odasına giderek, Klavan’dan özür dilediği öğrenildi.

ÖZRÜ KLOPP AÇIKLADI

Fabregas’ın özrü, Liverpool Menajeri Jurgen Kloop’un yaptığı açıklama ile anlaşıldı. Alman çalıştırıcı, basın mensuplarına “Farbregas maçtan soyunma odasına gelerek sonra gelerek özür diledi. Pozisyonda topa müdahale etmek istediğini ancak zamanlamasını ayarlayamadığını söyledi.


Fabregas ise maç sonunda pozisyonu değerlendirirken şunları söyledi:

“Yaptığım hareket çok sertti… Hakem gösterdiği kırmızı kartta haklıydı. Ancak İngiltere Premier Lig’de bazen bu tür hareketler sarı kartla cezalandırılıyor. Yine de bu yaptığım hareketin sertliğini hafifletmez. Pozisyonda topa müdahale etmek istedim ancak geç kaldım. Yine de topu kazanmak için hareketimi kesmedim. Sert bir hareket olduğunu kabul ediyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap