SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu sezon farklı olacak

Bu sezon farklı olacak

13 Ağustos 2016 Cumartesi - 10:50




Yomraspor Genel Kaptanı Kazım Kaplan, “İkinci sezonumuzda çıtayı yükseltiyoruz. Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk olacaktır” dedi





Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yomraspor yeni sezona Nevşehir’de hazırlanırken Genel Kaptan Kazım Kaplan, hedeflerinin ligi geçtiğimiz sezondan daha iyi bir noktada bitirmek olduğunu söyledi. Kaplan, “İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Yaptığımız çift idmanlarla sezona hazırlanıyoruz. Teknik ekip ve futbolcularımız özverili çalışıyor. Yeni transfer Murat Kürüm de kısa sürede uyum sağladı” dedi. Yeni sezonda iyi bir Yomraspor seyrettireceklerini belirten Kaplan, “İlk yılımızda önemli işlere imza attık. İkinci sezonumuzda ise çıtayı yükseltiyoruz. Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk olacaktır. Hem yönetim olarak hem de Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu ile birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yeni sezon öncesinde bir transfer daha yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap