SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu savunma geçit vermez!

Bu savunma geçit vermez!

11 Ağustos 2015 Salı - 08:27




Teknik Direktör Şota Arveladze iki oyuncuyu ısrarla kadrosunda görmek istiyor. Sportif Direktör Süleyman Hurma, Papy Djilobodji ve Douglas Silva’yı Tr





Trabzonspor’un savunmasını sağlama alması an meselesi. Teknik Direktör Şota Arveladze bir an önce transferlerin bitirilmesi konusunda yönetime çağrıda bulunurken, Sportif Direktör Süleyman Hurma çalışmalarını hızlandırdı. Bordo-Mavililer, Fransa'nın Nantes takımında forma giyen 26 yaşındaki stoper Papy Mison Djilobodji'yi renklerine bağlamak için tüm imkanlarını seferber etti. 5 yıldır formasını giydiği Nantes kulübü yetkililerine ayrılmak istediğini bir kez daha yineleyen 1.92 boyundaki stoper, Trabzonspor'dan kendisine gelen cazip teklifi değerlendirmek istiyor. Hurma’nın, Senegal Milli Takımı'nın da formasını giyen Djilobodji'nin işini bitirmek üzere olduğu ve bu hafta içerisinde resmi imzaların atılabileceği ifade ediliyor. Bordo-Mavili ekibin talip olduğu bir diğer isim ise Ukrayna’da Dnipro formasını giyen 25 yaşındaki Douglas. Trabzonspor kurmaylarının, Ukrayna ekibinde iki yıllık sözleşmesi bulunan yetenekli futbolcuyu ikna etmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi. Kulübü ile orta yolu bulan Bordo-Mavililer başarılı savunmacıyı ikna ederse transfer gerçekleştirilecek. Her iki futbolcunun Trabzon’a gelmesi durumunda Karadeniz ekibinin taş gibi bir defans hattına sahip olacağı konuşuluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap