SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu mücadele ile ligde kalırız

Bu mücadele ile ligde kalırız

18 Ocak 2016 Pazartesi - 14:33




Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, İstanbulspor karşısında alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü ancak oynanan oyunun gelecek haftalar için umut





Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, ligin 18. haftasında deplasmanda İstanbulspor'a 3-0 mağlup oldu. İstanbulspor maçını değerlendiren ve müsabakayı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, yoğun yağış altında oynadıklarını ve erken gelen golle geriye düştüklerini söyledi. Mağlup olmalarına rağmen yönetim, taraftar ve teknik heyetin oynanan oyundan memnun olduğunu ifade eden Kır, ilerleyen haftalarda puanlar alacaklarını ve Orduspor'un ligde kalacağını belirtti.

"YÖNETİM, TEKNİK HEYET VE TARAFTAR OYNANAN OYUNDAN MEMNUN"

Takımın sahada iyi bir mücadele örneği gösterdiğini ve bu mücadele ile Orduspor'un ligden düşmeyeceğinin altını çizen Turgut Kır, "İstanbulspor'a karşı yoğun yağış altında ağır bir zeminde mücadele ettik. Maçın ilk dakikalarında duran toptan golü yedik ama oyuncularımızın morali bozulmadı ve çabuk toparlandılar. Yediğimiz golün ardından en 2-3 kez net gol pozisyonlarına girdik. Eğer girdiğimiz pozisyonlardan bir tanesini gole çevirebilseydik maçın skoru bu olmayabilirdi. Oyuncularımız kazanmak adına ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiler, maçı izleyen hem yöneticilerimiz hem taraftarlarımız oynan oyundan ve futbolcularımızın gayretinden çok memnun oldu. Oyuncularımın gösterdiği bu performans beni de mutlu etti. Bu hafta İstanbulspor ile oynanan oyun, istek, arzu ve puan alma gayreti ilerisi için umut var etti. Bu takımın bu mücadele ile ligden düşeceğini aklımızdan geçirmiyoruz artık, çünkü ilerleyen maçlarda puanlar alacağımıza inanıyorum. Önümüzde Pazarspor maçı var. Önemli bir maç ve rakibimiz olarak gözüküyor. Onları inşallah yenerek biraz daha üstlere tırmanmış oluruz" dedi.

Orduspor'da ayrıca İstanbulspor maçı kadrosunda yer alan futbolcular günü izin yaparak geçirdi. Ligin 19. haftasında Pazarspor'u konuk edecek olan mor-beyazlı ekip, bu maçın hazırlıklarına yarın saat 13.30 Durugöl Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap