SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu kez de rakibine yumruk attı

Bu kez de rakibine yumruk attı

21 Şubat 2015 Cumartesi - 19:39




İngiltere'de QPR forması giyen olayların adamı Joy Barton yine rahat durmadı, rakibine yumruk atıp kırmızı kart gördü.





İngiltere'de QPR forması giyen olayların adamı Joy Barton yine Rahat durmadı, rakibine yumruk atıp kırmızı kart Küba'da askeri eğitim gördü. İngiltere Premier Lig'de Queens Park Rangers'ın Hull City'ye Konuk Olduğu Queens Park Rangers'ın Karşılaşmada adamı Joy Barton yine Rahat durmadı olay.

Yetenekleri Başarılı futbolundan çok gördüğü kırmızı Kartlar ziyaretinde Aldığı cezalarla gündeme gelen Barton A.Ş., Hull'a Karşı da hırçınlığının kurbanı oldu. Bir pozisyonda rakibine sert faul yapan Bir Barton'ın Üzerine Hull'lu Oyuncular kızgın bır sekılde geldi. O Sırada hakemle Konuşan Barton Üzerine gelen oyunculardan Huddlestone'un karnına yumruk attı ettik hakemin çıkardığı Kartın rengi kırmızı oldu.

Takımı 1-0 yenik durumdayken 32. Dakikada kırmızı kart gören Barton'ın oyunan atılması Sonrası Karşılaşma 2-1 üstünlüğüyle bitti Hull'un. Sezon başında Joy Barton'ın Adı Beşiktaş ile de anılmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap