SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu kararımız milat oldu

Bu kararımız milat oldu

22 Haziran 2015 Pazartesi - 16:16




TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Kulüplerimiz yayın gelirlerini kendileri pazarlayacak. Bütün pazarlamalarını da bu AŞ üzerinden yapacaklar. Aslında b





Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 25 Haziran'da yapılacak seçimli olağan genel kurulunda yeniden aday olan mevcut başkan Yıldırım Demirören, "Benim şu an 235 ıslak imzam hazır. Bana bu desteği sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Kulüpler Birliği Vakfı, mevcut başkanı destekleme kararı almıştır. PTT 1. Lig kulüpleri de açıklamasını yaptı. Spor Toto 2. ve 3. Lig kulüpleri de bir sürü imza verdi" diye konuştu.

Demirören, "Yayın gelirimiz, bütçemizin üçte biri. 2012'de göreve geldiğimizde federasyonun denk bütçesi 245 milyon liraydı. Bugün 411 milyon lira. Yayın gelirinin artışıyla benim gelirlerimin artışı zaten ters orantılı. Bütçemizin üçte biri olan gelirden yüzde 8 fedakarlık yaptım. Bu açığı da sponsorlarımızı arttırarak kapatacağız. Daha çok tasarruf yapacağım. Kulüplerimiz de yayın gelirlerini kendileri pazarlayacak. Bütün pazarlamalarını da bu AŞ üzerinden yapacaklar. Aslında bu alınan karar, Türk futbolunda milat" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap