SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu fırtına dinmez

Bu fırtına dinmez

30 Ağustos 2015 Pazar - 12:03




Sezonun ilk iki maçını kayıpsız geçen Trabzonspor, üçüncü maçında bugün Akhisar Belediyespor’u konuk ediyor. Karadeniz ekibinde hedef rakibini yenerek





Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında Trabzonspor bu akşam Avni Aker’de Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak. Sezona Bursaspor ve Beşiktaş’ı yenerek süper bir başlangıç yapan Karadeniz Fırtınası, Akhisar karşısında da sahadan galibiyetle ayrılarak üçte üç yapmayı hedefliyor. Tüm planlarını galibiyet üzerine yapan Bordo-Mavililer, taraftarlarına güzel futbol ve 3 puan hediye etmek için kenetlendi. Son iki haftada elde ettikleri başarının bir tesadüf olmadığını, evinde oynayacağı müsabakada alacağı 3 puanla ispatlamak isteyen Karadeniz ekibi, camiasına güven vermek istiyor. Trabzonspor’da ilk iki haftada attığı gollerle takımına 6 puan kazandıran Erkan Zengin, iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, “Bu fırtına dinmez. Taraftarlarımızı Akhisar maçında tribünlere bekliyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap