SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu Filmi 3. kez izledim!

Bu Filmi 3. kez izledim!

23 Ocak 2017 Pazartesi - 10:40








Çaykur Rizespor bu sezon deplasmanda aynı filmi üçüncü kez sahneye koydu. Bursaspor ve Başakşehir deplasman maçlarında da skor 2 – 1 bitmişti, Konya maçı da aynı bitti. Normalde bir puana üzüleceğimiz üç maçtan maalesef sıfır çekerek evimize döndük bu sezon.

Bursa ve Başakşehir deplasman maçlarında fark atarak döneceğimiz maçlarda elimiz boş döndük. Son Konyaspor maçı da bana göre aynı oldu. Dolayısıyla iyi oyun sonuca yansımıyor. Ne yansıyor diyorsanız “Kalite” derim size, zaten yıllardır bu sütunlardan aynı şeyleri yazdık durduk ama dinletemedik. Şu takıma kaliteli bir 10 numara olsa en az 10 puan daha fazla toplardık. Bu kadar ayağa pas yap, bu kadar kanatlardan orta yap, bu kadar dikine rakibin üzerine git, gel gör ki tek gol at, o da rakibin geri pası ikramı sonrası! Yazık valla! Konyaspor maçında yediğin iki gol kaleci Gökhan’ın ‘ben Süper Lig kalecisi değilim’ mesajı ile aynı orantıda.

Halbuki Diallo’nun yokluğunda genç kaleci Gökhan’ın o eldivenleri alıp, bir daha da bırakmaması gerekirdi. Bu sezon kaleciler bize tek maç kazandırmadı. Bizden giden İtandje yeni takıma Adana’ya iki maçta dört puan kazandırdı şimdiden! Kalite diyoruz, pahalı bir mülktür diyoruz, öyle kolay kolay kimsede bulunmaz diyoruz. Sayın Başkan kişiliği ile baştan aşağıya her tarafından kalite damlıyor. Hoca bu ligde çeyrek asırdır hizmet veriyor.

Eksik olan ne? Ders almak ise çoktan Sayın Kalkavan ve Karaman’ın bu ligin ordinaryüsü olmaları gerekirdi. Her sezon kadro mühendisliğine bu kadar hata nereye kadar? Al bir iyi kaleci, ortaya koy kaliteli bir 10 numara, forvette zaten Kweuke var, kenarlar sezon içinde oturur, ondan sonra yaslan koltuğa gelsin puanlar. Bu kadar basit, mukavva ligimizde bizim gibi Anadolu takımının lig serüveni yolculuğu. Transferin bitimine bir hafta var.

Yönetim hocanın sesine kulak vermeli. Diğer takımlar nasıl transfer yapıyor, güçleniyorlarsa biz de iyi bir 10 numarayı kadromuza katmamız gerekiyor. Aksi takdirde bırakın mayıs ayını görmeyi, Mart ayı içinde kazma kürek yakarak bu cenazeyi kaldırmak zorunda kalırız.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap