SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu eve iyi bakın!

Bu eve iyi bakın!

06 Ocak 2016 Çarşamba - 09:59








Olan garibanın çocuğuna oluyor. Hep onlar ölüyor. Tıpkı Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hainlerin şehit ettiği Nuh Özdemir gibi... Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in derme çatma bir kulübeyi andıran babaevi, yıllardır bilinen gerçeği milyonların yüzüne bir kez daha tokat gibi vururken, görenlerin yüreklerini sızlattı.

111_3

YÜREK SIZLATTI

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in acı haberi Ordu'daki evine ancak 4 saatte ulaştı. Şehidin evi Ordu'nun Akkuş ilçesindeydi. Yoğun kar yağışı sebebiyle mahalle tamamen kar altındaydı. Gece boyunca kar temizleme ekipleri çalıştı, yolu 4 saat sonra açabildi.

BURASI BİR ŞEHİT EVİ

Şehidin evine ulaşıldığında manzara üzücüydü. Şehidin ailesi ve eşi sıvası bile olmayan, tuğlalı, tek katlı bir evde yaşıyordu. ŞehitNuh Özdemir'in evi öyle derme çatmaydı ki, odalar sıva yerine naylonlarla kaplanmıştı. Şehit Nuh Özdemir'in anne-babası, kardeşi ile 5 aylık hamile olan eşi Leyla Özdemir de bu evde yaşıyor.

87_7

ÇOCUĞUNU GÖREMEDİ

Erkek çocuğu olacaktı, çok sevinmişti. Doğacak çocuğunu göremeden ona baba diyemeden şehit oldu. Şehidin 60 yaşındaki annesi Esme Özdemir ise acılı haberin ardından gözyaşlarına boğulurken, “Şehit anaları ağlarken, ben de ağlıyordum onlarla yavrum. Ben de ağlayacakmışım datlu (tatlı) yavrum” diye ağıt yaktı.

YILMAZ'DAN EV SÖZÜ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Özdemir'in Ordu'daki babaevinin yeniden yapılacağı sözünü verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap