SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu defa çok ciddi olacağız

Bu defa çok ciddi olacağız

04 Mart 2014 Salı - 10:28




Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Şampiyonası'na doğrudan gidip, şampiyonayı kazanarak istediklerini söyledi.





Terim, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi hesaplarından yaptığı açıklamada, 2016 Avrupa Şampiyonası'na direk gitmek istediklerini belirterek, "2016 Avrupa Şampiyonası'nda direk gitmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 2008 yılında sadece grupta değil, oradaki başarımız hala unutulmadı. O güzel günleri anıyoruz. Hem bizim hem halkımızın buna ihtiyacı var. 2016'da buna benzer olur. Ama goller son dakikaya kadar kalmaz. Unutulmaz bir 2008 yılı yaşamıştık. Dünya Kupası'na gidemedik. Oyuncularımız çok üzüldüler ancak bu defa ciddi davranacaklar" dedi. Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası'ndaki rakiplerini de değerlendiren Terim, "Bizim gruba çok soğuk ülkeler ve artı uzak ülkeler çıktı. Yaklaşık 20 bin kilometre mesafe katedeceğiz. Çok uzun yıllar grubumuza düşmeyen İzlanda bizim grupta. İzlanda'nın son yıllardaki futbolu ortada. Çok iyi bir Çek Cumhuriyeti var. Hollanda'yı zaten söylemeye gerek yok. Kazakistan da bizim kardeşlerimizin olduğu yer. Daha evvel gruplarda bize rakip oldu. Mesafe olarak biraz uzak olacak. Ben hala çetin bir gruba düştük diyorum. Ama gruplarda kim olursa olsun iddiasını sürdürecek. İddialı olmak zorunda. Kısmetse Dünya Kupaları ve Avrupa Kupalarında olması gereken bir ülke. Başka rakipler olsaydı başka şeyleri konuşacaktık. İlk maçımızı İzlanda ile deplasmanda oynayacağız. Eylül ayı İzlanda'da maç oynamak için en iyi mevsim. UEFA'da ona göre planlama yaptı. Hayırlısı ile gruplara başlarız" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap