SON DAKİKA



Haber > Spor > Bruma'nın hayali Premier Lig

Bruma'nın hayali Premier Lig

15 Kasım 2016 Salı - 16:37




Bruma'nın menajeri Catio Balde, Sarı-Kırmızılı kulüple görüştüklerini belirtirken, Portekizli yıldızının hayalinin İngiltere olduğunu söyledi.





Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Armindo Bruma'nın menajeri Catio Balde, "Galatasaray ile ilk görüşmemizi yaptık. Bruma'nın sözleşmesini uzatmak dahil birçok olasılığı konuşuyoruz" dedi. Bruma'nın, Sarı-Kırmızılıların kilit oyuncularından biri olduğunu ve Süper Lig'deki en iyi yabancı futbolcu olarak gösterildiği savunan Balde, "Bruma, tabii ki Avrupa'nın dev kulüplerini de uyandırdı. Sonrasında neler olacak göreceğiz" ifadelerini kullandı.  Portekiz basınında yer alan, Arsenal, Tottenham ve Manchester United gibi İngiliz takımlarının 22 yaşındaki futbolcu ile ilgilendiği iddialarına da cevap veren menajer Balde, "Bruma'nın rüyası İngiltere Premier Lig'de forma giymek. Buna layık olduğunu düşünüyorum ama beklememiz gerekecek" diye konuştu. Portekizli hücum futbolcusu, bu sezon Galatarasay formasıyla ligde 10 maçta 4 gole imza attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap