SON DAKİKA



Haber > Spor > Bruma taraftara garanti verdi

Bruma taraftara garanti verdi

12 Temmuz 2016 Salı - 13:27




Galatasaray'ın Portekizli genç futbolcusu Armindo Bruma, kendini geliştirdiğini belirterek, "Daha iyi bir Bruma ile Galatasaray taraftarının karşısınd





Sarı-kırmızılı takımın genç yıldızı Bruma, GSTV'nin sorularını yanıtladı. Genç yıldız, ülkesi Portekiz'in EURO 2016'daki şampiyonluğu için, "Portekiz bunu hak etti. Önemli bir başarı. Ben ve bütün Portekizliler bu şampiyonlukla gurur duyuyoruz. Artık bu başarının üstüne koymak, bu başarıyı devam ettirmemiz lazım" dedi.

Bruma, Portekiz'in yıldızı Ronaldo hakkında ise, "O mükemmel bir oyuncu. Önemli işler yapıyor. Ülkemize gurur veriyor. Fransa maçında sakatlanmasına üzüldüm. Umarım kısa zamanda hem Real Madrid hem de Portekiz için iyi işler çıkarmaya devam eder" şeklinde konuştu.

Portekizli genç futbolcu, milli takım kariyeri hakkındaki soruya "Önce kulüp takımında iyi işler yapmanız lazım. Ben de takımımda önemli işler yapıp milli takıma seçilmek istiyorum" yanıtını verdi. İsviçre kampını da değerlendiren Bruma, "Güzel bir otelde, sahada ve ortamda kamp yapıyoruz. Yeni hocamızın özellikle gençlere çok faydası oluyor. Önemli başarılar geleceğini düşünüyorum" dedi.

Portekizli yıldız, Galatasaray'a geldiği ilk gün ile bugün arasında büyük fark olduğunu söyleyerek, "İspanya'ya gidip La Liga'da gelişme kaydeden bir Bruma var. Şimdi geri döndüm. Daha iyi bir Bruma ile Galatasaray taraftarının karşısındayım" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap