SON DAKİKA



Haber > Spor > Brezilya şansımız hala var

Brezilya şansımız hala var

30 Ekim 2012 Salı - 23:43




Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, NTV ekranlarında canlı yayınlanan Bana Söz Ver isimli programa konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.





Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusu Salih Uçan'ın yaşadığı talihsizliği değerlendiren Avcı; "Fenerbahçe'de oynayan Salih Uçan çok önemli bir yetenek. Antalyaspor maçında bir hatasını görmedim. O pozisyonda şut atmayı denemesi bile kendine nasıl güvendiğini gösteriyor. Kendisi Fenerbahçe'de forma şansı bulursa ileride Milli Takımımız için çok değerli bir oyuncu olacak. Bu konuda hiç bir şüphem yok" şeklinde konuştu. Milli Takım üzerinde fazla bir değişikliğe gitmeyi düşünmediğini belirten Abdullah Avcı; "Yakın zamanda 14 Kasım'da hazırlık maçımız var. Ve çok fazla oyuncu değişikliği yapmayacağız. Çünkü çok geniş bir oyuncu havuzumuz yok. Mart ayındaki resmi müsabakaya 2 hazırlık maçı yaparak hazırlanacağız. Daha osnra ise 6 resmi mücadele oynayacağız. Bunları kazanıp nereye kadar gidebileceğimizi göreceğiz. Brezilya için hala şansımız var. Önemli olan buna inanmak. Kesinlikle Mart ayındaki maçları kazanmak zorundayız" ifadelerini kullandı. Milli Takım'da istikrarlı bir kadro yaratmak istediğini belirten başarılı teknik adam; ""Son açıkladığımız 20 kişilik kadroda 17 oyuncu takımlarında sürekli oynayan oyuncular. Tek temennim bunların sağlam şekilde Milli Takıma katılması. Bu yönde eleştirilerde yapıldı ancak. Oyunculardan sadece 3'ü takımlarında sonrada oyuna giren oyuncular. Onlarda gelirse, önümüzdeki maçlarda önemli sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap