SON DAKİKA



Haber > Spor > Bırakıp gitmek bize yakışmaz!

Bırakıp gitmek bize yakışmaz!

11 Kasım 2015 Çarşamba - 07:42




Hacıosmanoğlu, “Yola devam edip Trabzonspor üzerinde oynanan oyunları tek tek bozacağım. Bizim tek derdimiz Trabzonspor’un iyi yerlerde olmasını sağla





Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu iyi bir yönetimle Bordo-Mavili sevdalıların karşısına çıkacaklarını söyledi. Trabzonspor’a karşı bu kadar ayak oyunlarının olduğu yerde bırakıp gitmelerinin kendilerine yakışmayacağını belirten Hacıosmanoğlu, “Bizim tek derdimiz Trabzonspor’un iyi yerlerde olmasını sağlamak. Biz bunu yaparken birileri ayak oyunlarıyla önümüzü kesmeye çalışıyor. Biz bu oyunu bozarız. Herkes bunu böyle bilsin” dedi. “Trabzonspor’a gönülden bağlı gerçek sahipleri olan taraftarlarımız her şeyin farkında” diyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Onlar da Trabzonspor’a benim üzerimden kurulan tuzakların farkında. Bizden kulübe zarar gelmeyeceğini Trabzonspor sevdalısı olanlar iyi biliyor. Birlikte önümüze duvar örmeye çalışanlara en güzel cevabı genel Kurul’da vermeliyiz. Çünkü geleceği, Trabzonspor için iyi niyetli düşünenlerle yazacağız” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap