SON DAKİKA



Haber > Spor > Bozbağ'dan sert sözler

Bozbağ'dan sert sözler

21 Aralık 2015 Pazartesi - 10:41




Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında bariz bir gollerini vermeyen hakem Kutluhan Bilgiç’in kafasını yastığa k





Giresunspor’da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hakemi Kutluhan Bilgiç’e duyulan öfke artarak devam ediyor. Verdiği kararlarla eleştiri oklarını üzerine çeken Bilgiç’e Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ve Yeşil-Beyazlı taraftarlardan sonra en büyük tepki Başkan Mustafa Bozbağ’dan geldi. Gaziantep Büyükşehir Belediye maçında tam anlamıyla bir hakem faciası yaşadıklarını ifade eden Bozbağ, “Kutluhan Bilgiç acaba rahat uyuyabiliyor mu” diye sordu. Giresunspor’un bu sezon hakem hatalarından dolayı çok fazla mağduriyet yaşadığını ifade eden Bozbağ, “Bu türlü hatalar hep bizi mi buluyor anlamıyorum. Net bir golümüz verilmedi. Böylesi kritik bir maçta yapılacak hata mı bu? Acaba maçın hakemi rahat uyabilecek mi çok merak ediyorum. Hakem hatalarından çok canımız yanıyor. Çok fazla söze gerek yok, her şey ortada. Yetkili mercilere gerekli şikayetlerimizi yapacağız” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap