SON DAKİKA



Haber > Spor > Bozbağ'dan durum değerlendimesi

Bozbağ'dan durum değerlendimesi

27 Ekim 2015 Salı - 15:50




Giresunspor’da son haftalarda alınan başarısız sonuçlar sonrasında Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ durum değerlendirmesi yaptı.





Giresunspor'da Başkan Mustafa Bozbağ konuştu... Son 4 haftadır futbol başarısı olarak, puan başarısı olarak sıkıntıda olduklarını belirten Bozbağ "Biz göreve geldiğimiz günden beri gerçekten tabiri caizse hep kara kış gördük. Onun için puansal açıdan bu zor günler birlik beraberlikle atlatılır. Büyük camialar, büyük taraftarla iyi yöneticiler zor günlerinde de olur, biz bugüne kadar bunu hep birik beraberlik içinde aştık. Ben dün futbolcularımızla da, arkadaşlarımla da aynı şeyi konuştum. Biz sonuna kadar mücadelemizi yapacağız. Giresunspor’da yönetim kurulu her şeye hakimdir, her şeyin bilincindedir, kimse merak etmesin. Biz bu zor günleri de atlatacağız” dedi.

Zor günlerin aşılması için çeşitli yolları var diyen Bozbağ ”Bunları anlatmaya gerek yok siz bizi tanıyorsunuz, camia bizi tanıyor. Hangi önlemleri alacağımızı biliyoruz, futbolcular artık bundan sonra birazcık daha özverili olacak. Artık söz onlarda olacak biz yönetim olarak görevlerimiz yapacağız. Onlar da sahada görevlerini yapacak. Her zaman söylüyoruz, yapmak istemeyen Giresun’un heyecanını duymayan oda bizim işimiz 9 hafta sonra onu da oturup biz değerlendiririz. Bu forma herkese nasip olmuyor çok büyük bir camia Giresunspor camiası ama tekrar söylüyorum birlik, beraberlik içerisinde bu camianın aşamayacağı hiçbir şey yok" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap