SON DAKİKA



Haber > Spor > Bozbağ'dan devam mesajı

Bozbağ'dan devam mesajı

18 Mayıs 2015 Pazartesi - 02:10




Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, taraftarların kendisine gösterdiği sevgiden sonra kararında geri adım atmayı planladığı öğrenildi.





Geçtiğimiz günlerde gerekli desteği göremediği takdirde göreve devam etmemeyi düşündüğünü belirten PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, taraftarların kendisine gösterdiği sevgiden sonra kararında geri adım atmayı planladığı öğrenildi. Bozbağ, “Cumartesi günü taraftarlarımızın şahsım ve yönetim kuruluma göstermiş olduğu sevgi ve güvene çok teşekkür ediyorum. Ayrıca geçtiğimiz günlerde teknik heyet ve futbolcularımızın yaptığı açıklama bizi son derece duygulandırıp gururlanmıştır” dedi. Bozbağ, “Bu kadar güvenin gösterildiği bir durum da yönetim kurulumuzun bütçeyi oluşturmak için bütün şartları zorlayıp kısıtlı olan zamanı en iyi şekilde kullanarak camiamız için en doğru kararı alacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap