SON DAKİKA



Haber > Spor > Bozbağ kararını verdi

Bozbağ kararını verdi

27 Mayıs 2014 Salı - 11:39




Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ’ın bütçe arayışları konusunda yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ve yola devam edeceği ifade edildi. Bozbağ sezon





Geçtiğimiz sezon büyük bir başarıya imza atarak PTT 1. Lig’e yükselen Giresunspor’daki sabırsız bekleyiş bu hafta içerisinde netleşecek. Göreve devam edip etmeme konusunda belirledikleri 6 milyon TL’lik bütçe için destek seferine çıkan Başkan Mustafa Bozbağ, kesin kararını 1-2 gün içerisinde açıklayacak. Bozbağ’ın, Giresun, Ankara ve İstanbul’da yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlar aldığı ifade edildi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, Vali Hasan Karahan, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, diğer Giresun milletvekilleri ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ile görüşen Bozbağ’ın, şehrin mülki ve idari amirlerinden göreve devam etmesi yönünde önemli destek gördüğü belirtildi. Bozbağ’ın bu hafta içerisinde göreve devam kararını açıklaması ve yeni sezon planlaması için kolları sıvaması bekleniyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap