SON DAKİKA



Haber > Spor > Böyle oynayalım bizi tutamazlar

Böyle oynayalım bizi tutamazlar

19 Şubat 2013 Salı - 09:33




Emin Kar, "Rizespor maçındaki futbolu önümüzdeki maçlara yansıtmamız halinde ligde çok iyi yerlere geliriz" görüşünü dile getirdi.





İŞTAHLI VE KARARLI Farklı Rizespor galibiyeti Samsunspor’un keyfini yerine getirirken Başkan Emin Kar, "Rizespor maçındaki futbolu önümüzdeki maçlara yansıtmamız halinde ligde çok iyi yerlere geliriz" görüşünü dile getirdi. Bu galibiyetin camianın moral değerlerini arttırdığını kaydeden başkan Kar, şöyle konuştu: "Bunun üzerine koyarak ilerlememiz gerekiyor. Rizespor maçındaki iştahlı kazanma azmimizi bundan sonraki maçlarda da ortaya koyarsak güzel neticelerle camiamızın karşısına kesinlikle çıkarız diye düşünüyorum." GÜZEL OLACAK Taraftarlara kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Başkan Emin Kar, "Taraftarlarımız bu yolda yalnız yürümeyeceğimizi, onların bizim için ne kadar önemli bir parça olduğunu Rizespor maçında tribündeki yerlerini alarak bizlere gösterdiler. Aynı bağlılık ve kararlılıkla taraftarlarımız Samsunspor’un yanında olsun. Birlikte çok güzel günler yaşayacağız" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap