SON DAKİKA



Haber > Spor > Böyle fedakarlık görülmedi!

Böyle fedakarlık görülmedi!

06 Mart 2019 Çarşamba - 11:30




Ayakkabısı yırtılan hakeme ayakkabısını verdi, kendisi maçı çorapla tamamladı





Hakem Murat Kasap’ın ayakkabısı yırtıldı. İmdada İdmanocağı Antrenörü Görkem Akçay yetişti. Ayakkabısını çıkartarak hakeme veren antrenör Akçay, maçın sonuna kadar çorapla taktik verdi

İMDADA AKÇAY YETİŞTİ

Trabzon 2. Amatör Küme Play-Off Grubu’nda yer alan İdmanocağı ile Of Belediye Bölümlüspor’un karşı karşıya geldiği maçta futbol sahalarında ender görülen bir fair-play örneğine rastladık. Dün oynanan karşılaşmanın 72.dakikasında orta hakem Murat Kasap, ayakkabısının yırtıldığını fark etti. Kenara gelerek ayakkabısını çıkartan hakemin imdadına İdmanocağı Antrenörü Görkem Akçay yetişti.

KENDİSİ ÇORAPLA KALDI

Önce hakeme ayakkabı numarasını soran antrenör Akçay, kendisinin de aynı numarayı giydiğini söyledi, daha sonrasında ise ayakkabısını çıkartıp hakem Murat Kasap’a verdi. Kasap, antrenörün ayakkabılarını giyerek oyun alanına geri dönerken, Akçay ise maçın geri kalan dakikalarını çorapla tamamladı. Yaşanan bu güzel görüntüler muhabirimiz İsmail Düzgün’ün objektifinden kaçmadı.


Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap