SON DAKİKA



Haber > Spor > Bourceanu teklifi reddetti!

Bourceanu teklifi reddetti!

22 Mart 2015 Pazar - 18:09




Trabzonspor'da yaşadığı sakatlıklar sebebiyle fazla forma şansı bulamadığı için Steaua'ya kiralanmasına karşın burada da şanssızlıklar yaşayan Alexand





Trabzonspor'un Steaua'da kiralık olarak forma giyen futbolcusu Alexandru Bourceanu'ya yaşadığı sıkıntılı döneme rağmen transfer teklifinin geldiği iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde teknik direktörü Christophe Galca ile yaşadığı tartışma sonrası Ceahlaul ile oynanan lig maçının kadrosundan karşılaşma sabahı çıkarılan Alexandru Bourceanu'ya Craoiva takımından transfer teklifi geldiği yazıldı. Romen basınında çıkan haberlere gelecek sezon Avrupa Kupalarına katılması yüksek olasılık görünen 3 yıllık mazisi bulunan Craovia kadrosunu deneyimli Bourceanu ile takviye etmek istiyor. İddialar sonrası konuşan Bourceanu gelen teklif için teşekkür ederken, kesin bir dille sezon sonunda Trabzonspor'a geri döneceğini açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap