SON DAKİKA



Haber > Spor > Bourceanu fantastik bir oyunuc

Bourceanu fantastik bir oyunuc

08 Şubat 2014 Cumartesi - 09:17




Galatasaray’ın eski futbolcusu Popescu, vatandaşı olan Trabzonspor’un yeni transferi Bourceanu’dan övgüyle bahsetti ve oyuncunun sert tarzıyla lige kı





Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı aldığı dönemde en önemli isimleri arasında yer alan Rumen oyuncu Gheorghe Popescu, Trabzonspor’un yeni transferi Alexandru Bourceanu’yu Romanya basınına değerlendirdi. Steaua Bükreş’in kaptanlığını yapan futbolcunun Rumen futbolunun son dönemlerde yetiştirdiği en önemli isim olduğunu söyleyen Popescu, şöyle dedi: "Bourceanu, fantastik kabiliyetleri olan bir oyuncu. İleri uç ile kendi yarı alanı içinde dikkate değer bir hareketlilik gösteriyor ve bu bölgede hakimiyet kuruyor. Türk futboluna kısa bir süre içerisinde uyum sağlayacağını düşünüyorum. Sert tarz Türkiye ligine uygun. Bu nedenle onun tarzına tamamen uygun bir lig. Fizik gücün ve mücadelenin ön planda olduğu bir lig" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap