SON DAKİKA



Haber > Spor > Bordo Mavi Gönüller'den Askıda bilet uygulaması

Bordo Mavi Gönüller'den Askıda bilet uygulaması

27 Ocak 2022 Perşembe - 10:33




Trabzonspor sevgisini özne yaparak sosyal sorumluluk projeleri geliştiren Bordo Mavi Gönüller Şampiyonluk yolunda önemli bir süreç yaşayan Trabzonspor’a hem maddi olarak hem tribün doluluk noktasında da katkı sağlamaya devam ediyor.





Konu ile ilgili açıklama yapan Bordo Mavi Gönüller kurucu Başkanı Yusuf Ünal “Şampiyonluğa giden Trabzonspor'umuzun taraftarının iç sahada tüm maçlarda tam doluluk oranına ulaşılabilmesi için Belediyelerimiz ve Trabzon’u temsil eden sivil toplum kuruluşlarımızın daha fazla inisiyatif alması gerekmektedir. Biz Bordo Mavi Gönüller olarak bu konuya ilişkin bir bildiri yayınladık. Projelerimize hayata geçirmeye devam ediyoruz. Öncelikle Askıda Bilet projemizi uyguladık. Rizespor maçında 808, Gaziantep maçında 632, Adana Demirspor 320 bilet olmak üzere toplamda 1760 bilet aktararak 3 iç saha maçında Trabzonspor’umuza 100.000 gibi ₺ bir rakam destek olduk.

Maddi desteğin yanında manevi olarak da tribünlerin dolmasında yüksek bir gayretimiz oldu. Askıda bilet projemize üçüncü haftadan sonra talep gönderenlerin birçoğunun aynı kişi olmasından dolayı amacına ulaştığını fark ettik. Bu noktada Trabzonspor’un şampiyonluk öyküsüne katkı verecek ve insan odaklı bir proje üzerinde yoğunlaştık. Bordo Mavi Gönüller olarak " Bordo Mavi Misafir " adlı projeyi geliştirdik. Böylece Trabzonspor’a gönül vermiş olan, en büyük hayali Trabzon'da maç izlemek olan, daha önce hiç Trabzon'a gelmemiş ve buna hiçbir imkanı olmayan Trabzonsporluları gidiş dönüş yol masrafları, yeme içme, konaklama, şehirde gezdirme, maç forması ve maç biletini karşılayacak şekilde misafir ederek en büyük hayallerini gerçeğe dönüştürdük. Bordo Mavi Gönüller olarak bu tür projelerle takımımıza her daim sahip çıkacağız. “ diye konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap