SON DAKİKA



Haber > Spor > Bomba Fatih Terim itirafı! 'Cezasını uzatın, hocadan kurtulalım' dediler

Bomba Fatih Terim itirafı! 'Cezasını uzatın, hocadan kurtulalım' dediler

09 Eylül 2022 Cuma - 19:06




TFF'nin eski Milli Takımlar Sorumlusu Selim Soydan, A Spor'da katıldığı programda çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Soydan, Fatih Terim'in Galatasaray'da çalıştığı bir dönemde, Terim'e fazla ceza verilmesini isteyen Galatasaray yöneticilerinin TFF'ye gittiğini açıkladı.





Selim Soydan, A Spor'da yaptığı açıklamada Fatih Terim ve ismini vermediği 3 eski Galatasaray yöneticisiyle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Soydan, "Fatih Terim’in ceza aldığı bir dönemde, savunma yapmak için TFF’ye gelen 3 Galatasaray yöneticisi 'Cezayı uzatın da hocadan kurtulalım' dedi. Ben o dönem TFF'de görevli değildim ama yöneticilerin adını biliyorum. Söylemem doğru olmaz" itirafında bulundu.

Soydan konuşmasının devamında Terim'e destek çıkarak, "Başarı ve ego çok zor bir şeydir. Fatih Terim çalışarak yaptı. Doğmuş olduğun kulüpte 34 tane kupa alacaksın, hadi sayın dünyada kaç kişi var böyle? Siz Fatih Terim'in rahat çalıştığını mı zannediyorsunuz? Fatih Terim bunları biliyordur zaten. Ancak sustu, konuşmadı" dedi.

Terim, Galatasaray'da çalıştığı son iki dönemde de yönetimle kavgalı ayrılmıştı. Hem Burak Elmas hem de merhum Mustafa Cengiz döneminde Terim, yöneticiler ve başkanla sıkıntı yaşamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap